Welkom bij CarSmash.nl

Boys will be boys, zeker tijdens deze ultieme anger management activiteit.
(Dames zijn uiteraard ook welkom!)

Feitelijk geeft CarSmash je de mogelijkheid een auto aan diggelen te meppen op een autosloperij in de buurt van Amsterdam met allerlei werkgerei. Sloophamers, honkbalknuppels, hockeystick, golf clubs en nog veel meer. Alles is aanwezig voor een hoop plezier!

Car smash vindt plaats in de hemel voor mannen (en vrouwen): een grimmig autokerkhof gevuld met oud ijzer. Laat je lekker gaan en ontdek hoeveel schade je kunt aanrichten voordat ‘t brik de pijp uitgaat.

We leven in een wereld waar we veel moeten opkroppen en dat is niet altijd makkelijk. Bij ons krijg je de kans hier wat mee te doen. Namelijk legaal een auto kapot slaan en te slopen! Het voelt misschien wat stiekem, alsof het niet mag. Maar bij ons mag het echt. Ga los en geniet ervan! 

Veiligheid nemen we erg serieus. Daarom krijgt elke deelnemer beschermende kleding, handschoenen en een bril.

Klinkt goed? Neem dan gelijk contact met ons op voor een leuk vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of andere reden die je hebt voor een activiteit!

Meer activiteiten?
CarSmash is onderdeel van een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van events om en rond Amsterdam. Zoek je nog een andere activiteiten, wil je een hotel boeken met bijbehorende vergaderruimte? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan snel contact op voor meer informatie

Ik wil smashen